Overhoor: algemene informatie

OVERHOOR, het ideale overhoorprogramma

Problemen met talenstudie? Woordjes leren? Jezelf overhoren? Overhoor jezelf nu met dit handige OVERHOOR programma. Het programma heeft eenvoudige bediening. Bovendien is het GRATIS.

Je hoeft je ouders, broer of zus, vriend of vriendin niet meer lastig te vallen om je te laten overhoren, want met dit programma kun je het zelf, en veel effici├źnter! Zo wordt het studeren een stuk prettiger en leidt tot betere prestaties.

Allerlei zaken die uit het hoofd geleerd moeten worden, kun je met dit OVERHOOR programma leren en overhoren. Bijv. engelse, duitse of franse woordjes leren, latijn, grieks, feiten, of wat je er ook maar mee wilt overhoren, want dat bepaal je zelf.

Het programma werkt eenvoudig en efficient. Je typt een lijst van vragen en bijbehorende antwoorden in en vervolgens overhoort het programma jou in willekeurige volgorde. Zie ook de programma eigenschappen.

Heb je misschien last van dyslexie of wil je graag de uitspraak van je lessen horen? Kijk dan ook bij dyslexie.

De reacties van vele scholieren bevestigen dat je cijfers op talen flink omhoog gaan bij regelmatig gebruik van dit OVERHOOR programma.