Overhoorlijsten

Overhoorlijsten

Op deze pagina’s is een verzameling aangelegd van door gebruikers ingetypte overhoorlijsten die evt. ook voor anderen interessant kunnen zijn.

Je wordt daarom uitgenodigd om lijsten van bijv. bekende leermethoden van middelbare scholen e.d. via e-mail op te sturen. Vergeet niet om de leermethode te vermelden, zodat de lijst mét omschrijving geplaatst kan worden.

Een aantal tabellen zijn in DOS(ASCII)-formaat opgeslagen, zodat ze in zowel de DOS- als de Windows-versie van Overhoor gebruikt kunnen worden.

Om de tabellen te kunnen groeperen en om ze zo snel mogelijk te kunnen ophalen, zijn ze ‘ingepakt’ (gecomprimeerd) in zogenaamde zip-bestanden, te herkennen aan de extensie (de laatste letters van de naam): ‘.zip’

Deze bestanden zijn niet zonder meer te gebruiken in overhoor, maar moeten eerst met een unzip-programma worden ‘uitgepakt’. Meestal betekent dit dat vanuit 1 zip-bestand meerdere overhoorbestanden worden uitgepakt, te herkennen aan de extensie ‘.oh’ of ‘.ohw’. Je moet dus zo’n unzip-programma hebben om ermee te kunnen werken. Enkele freeware programma’s voor dit doel kun je vinden op de pagina: zip-programma’s

Categorieën

De volgende overhoorlijsten zijn beschikbaar:

Overhoorlijsten voor talenstudies

Overhoorlijsten voor overige vakken

Staat jouw tabel er niet bij? Typ hem in en STUUR HEM OP!

Alleen op die manier kan deze lijst groeien.
(Zelf intypen is ook al heel leerzaam. Als iedereen wat intypt, helpen we elkaar..)